27 Kasım 2011 Pazar

Tüm Blog Yazarları Yayın Hayatına Başlıyor



2 Kasım 2011’de, blogları tanıtma, blog yazarlarını blog dışındaki faaliyetlerinde de destekleme amacı ile çıktığımız yolculukta bugüne kadar 415 blogun tanıtımını yaptık.  Geride bıraktığımız 26 günlük süreçte 390 kişi Facebook sayfamızı (www.facebook.com/tumblogyazarlari ) beğenerek amacımıza ulaşmak için bizleri destekledi.

Bugüne kadar ne kendi blogumuzun reklamını yaptık ne de bir ayrım. Sadece bizi bloglarında yazarak daha fazla bloggerin haberdar olmasını sağlayan blogları birerkez daha paylaştık.

Bloglara ve bloggerlara destek olmak için Facebook sayfamızda başlattığımız hareketimiz olumlu geri dönüşler verdikçe bizde bir adım ötesini düşündük.

Bir blog açtık. (http://www.tumblogyazarlari.blogspot.com/ ) Ve blogumuzun teknik kısımlarını ayarlayıp yayın hayatımıza bu hafta başlıyoruz.

Bizi bloglarında yazan bloggerlara jest yapmak amacı ile ilkyazımızı bu blogların arasından yapacağımız oylama ile seçme kararı aldık. Bu fikrimiz olumsuz olarak ve kötü amaçta olduğumuz dile getirildi bir takım kişilerce. Halbuki bunca gündür hiçbir çıkar gözetmeden emek harcadık. Bize bu eleştiriyi yönelten arkadaşların Tüm Blog Yazarları Facebook’da faaliyete geçtiği anda paylaştığı ilk blogun, ilk önümüze gelen blog olduğunu, kişisel hiçbir bağımızın olmadığını bilmemekteler.

Yayın hayatımıza başlıyoruz. Facebook sayfamızda 28 Kasım 2011 saat 20:00’a kadar kendi blogunda bizi yazan blogları bir oylamaya tabi tutup (bu oylama facebook üzerinden yapılacaktır ve herkese açıktır)  kazanan blog ile ilk yazımızı yazarak yayın hayatımıza başlıyoruz.

Diğer yayınlanacak bloglarda ise sayfamızı beğenme, takip etme, daha önce Facebook sayfamızda yayınlanma ve bizi yazma gibi bir koşul aranmayacaktır.

Facebook sayfamızda her blgou yayınlayacağız. Blogumuzda ise gerçekten özgün, güzel, takip edilesi bloglara öncelik ayıracağız.

Değerli blog yazarları, bunca gün sabrederek bizi desteklediğiniz ve olumlu sonuçlar beklediğiniz için çok teşekkürler.

Tüm Blog Yazarları, tüm blogların sesidir.

Sevgilerle…

Not: ilk yazımız bu yola çıktığımız 2 Kasımdan tam bir ay sonra 2 Aralık'ta olacaktır :)

21 Kasım 2011 Pazartesi

Tüm Blog Yazarlarından Değerli Bloggerlara...



Değerli bloggerlar,
www.facebook.com/tumblogyazarlari sayfamızda kısa sürede sevgilerinizi kazandık.
Facebook sayfamızda Yazarlarından yürüttüğümüz çalışma, bu blog üzerinden daha düzeyli, derli toplu bir şekilde devam edecektir. Bu yolda bize destek olduğunuz için çok Teşekkür Ederiz.