4 Aralık 2011 Pazar

Benkızımındelisiyim

Blogumuzun yayın hayatına girmesinden hemen önce ilk yayınlayacağımız blogu seçmek adına bir anket açmış ve birinci olan blogu tanıtarak yayın hayatımıza başlamıştık.

Anketimizde ikinci sırayı kızına deli olan bir anne blogu yer aldı. ‘’Kızına... Kendisine... Anneliğine... Annesizliğine... Ağlamaya... Gülmeye... Yaşamaya... Yaşanmaya... Hayata Dair...’’ yazılarının yer aldığı bu güzel blog kızına deli olan ; ‘’ http://benkizimindelisiyim.blogspot.com/ ‘’.

2010 yılının, hayatının en büyük mutluluğunu ve hüznünü getirdiği bir yıl olarak ifade eden anne blogger salt aile blogu olmanın yanında, emzirme reformu ve doğum bilinci gibi sosyal sorumluluk, toplumsal bilinç projelerine ve hayatın kötü yanına da değinen bir bakış açısına sahip.

Kadınların ve anne adaylarının çok şey öğrenebileceği bu blog aynı zamanda takipçileri arasında pek olmasa da erkeklere de birçok şey katabilecek düzeyde.

 ‘’Bir anne herkesin yerini alabilen; ama onun yerini kimsenin alamayacağı kişidir. (Cardial Mermil)’’ sözü blogunun ana karakterini yansıtan ve kızına deli olan annenin bu blogu takip edilmeye oldukça değer cinsten.

2 yorum:

Fikirleriniz bizim için değerlidir...