2 Aralık 2011 Cuma

Dinselilişkidenizbiz



Anketimiz sonucunda seçilen blog daglimel.blogspot.com oldu.




Kişisel bir blog olan daglimel, yayın hayatına yeni başlayan bloglardan.

Kalemiyle gerek kısa öyküler yazan gerekse duygular üzerine fikirsel paylaşımlar yapan Mel’in kalemi okunmaya değer işler ortaya çıkarmakta. Zaman zaman içine girilen ruh hallerini, üzerine kafa yorulan düşünceleri, günlük nefretleri ve aşkları konu alan Mel okunmaya, izlenmeye, takip edilmeye değer bloglardan biri olma yolunda emin adımlarla yürüyor.

‘‘Bir gün mutlaka mutlu olacağız. Buna inanıyorum ama bir gün her zaman BUGÜN’DÜR’’

5 yorum:

  1. Başlamak yarı yarıya başarmaktır, kolay gelsin. Arkadaşları kutluyorum.

    YanıtlaSil
  2. Kolay gelsin,Başarılarrrrr....

    YanıtlaSil
  3. Yeni bir blog nasıl kazanmış diye merak ettim.Bir göz attım melin bloguna.Ben oyumu kelebekgibi de kullandım ama mel gibi müstehcen yazılar yazan birinin yanında bizim kazanmamaız söz konusu bile değil.Ne yalan söyleyeyim oylamada olmadığıma sevindim.Yeni bir PUCCA günlük doğuyor.Benim ilgi alanım değil.Yeni tanıtımlarınızı bekliyorum...

    YanıtlaSil
  4. nasıl bu kadar oy almış?
    bu blog tümblogyazarları blogu mu,
    daglimeli tanıtma blogumu?

    YanıtlaSil
  5. @atsız, lütfen şuçlayıcı ithamlarda bulunmayınız. bu blogun yazarını ne kişisel olarak ne de internet üzerinden tanışıklığımız görüşüklüğümüz yok. oy kullanıldığı sıralarda blogumuza gelen tekil hitlerden yola çıkarak yaptıgımız tespit sonucunda toplam oy sayısına paralel tekıl giriş tespit ettik. dolayısı ile bizimle ilişki kurmanız hiç doğru değil. gereken açıklamaları o süreçte yapmıştık. zaman akıp geçti. yeni bloglar tanıtıyoruz. amacımız tüm blogları ayrım yapmadan tanıtmak.

    YanıtlaSil

Fikirleriniz bizim için değerlidir...