18 Aralık 2011 Pazar

Pisikopati




Anketimize en çok 4. oyu alan blog ile tanıtımlarımıza devam etmekteyiz.

http://www.pisikopati.blogspot.com/

Kasım 2006 tarihinde yayın hayatına başlayan pisikopati, blog sahibinin kalemiyle; ‘’ asla canımızın sıkılmasına izin vermeyen dünya güzeli kedimiz, tüylü meleğimiz, kocakafamız, Notiksimiz, tombiksimiz ve daha sayamadığım bin türlü sıfata sahip Nohut'a adanmıştır.’’

Hayatın içinden kesitler sunan pisikopati kimi zaman yemek, kimi zaman kitaplar kimi zaman günlük yaşamla ilgili notlarıyla keyiflendiriyor okurlarını.

‘Hayvan sever’ demek ne kadar doğrudur tartışılabilir elbet, lakin yaşayan tüm canlıların varlığını kabul edebilmek özellikle son dönemlerde oldukça zor olmaya başladı ‘insanlar’ için. Tabi bu kişilere de ‘insan’ demek ne kadar doğru?
Demek istediğimiz şu ki: son birkaç yılda sıkça duyduğumuz hayvan hakları ihlali ve yapılan katliamların dozajının arttığı şu dönemde gerçek bir dostun içten paylaşımlarını okuyabilmek güzel geliyor zihinlere doğrusu.
Son paylaşımında bir sağlık problemi olduğunu ve bu nedenle birkaç hafta paylaşımlarına ara vermek durumunda olduğunu belirtmiş.
Kendisine geçmiş olsun diyor, bir an önce aramıza dönmesi ve paylaşımlarına devam etmesini diliyoruz.

7 yorum:

  1. kitap varsa ben de varim :)

    YanıtlaSil
  2. düşünce harika izleyicinim artık
    takibe aldım bende beklerim

    http://domainsiz.net

    YanıtlaSil
  3. Kusura bakmayın ama bizi peşinizden sürüklediniz...Siz blogları bu şekilde mi tanıtcaksınız.Ayda bir yayın yaparak...

    YanıtlaSil
  4. @niyazi karaca teşekkür ederiz.
    @gönül çelen siteminizde haksızsınız diyemeyiz. Çeşitli problemlerden ötürü çok ihmal ettik. Ama inanın böyle olsun istemezdik. Şimdi yeniden kaldığımız yerden devam ediyoruz.
    Lakin lütfen 'bizi peşinizden sürüklediniz' şeklinde düşünmeyin. Çünkü inanın bir arada olmamız, hepimiz için çok önemli. Amacımız sadece ve sadece blogları tanıtmak. Kimseyi peşimizden sürüklemek değil. Kaldı ki bu topluluk hepimizin.
    Uyarınızı dikkate alacağız.
    İyi akşamlar dileriz. :)

    YanıtlaSil
  5. Mutlaka bizde önemini bilerek buradayız.Ama yeni başladınız.Bizde bir şeyler görmek istiyoruz artık...Yorumumu dikkate aldığınız için teşekkürler.
    Hayırlı seneler...

    YanıtlaSil
  6. Merhaba, blogumu tanıtım yazınız için çok teşekkür ederim. Rahatsızlığım dolayısıyla daha önce yazamadım.

    Girişiminiz için tebrik ediyor, başarılar diliyorum. Takip listemdesiniz:)

    YanıtlaSil
  7. @pisikopati biz teşekkür ederiz. :)

    YanıtlaSil

Fikirleriniz bizim için değerlidir...