11 Aralık 2011 Pazar

Yılmazokumuş



Takip edilmeye değer bir blog; yilmazokumus.blogspot.com .

Laz Marks isimli kitapların ve aynı isimli tiyatro oyununun yazarı. Hayata sol, muhalif bir çizgiden bakan Yılmaz Okumuş bu duruşunu Karadenizli kimliği ile bağdaştırıp ortaya çıkardığı güzel yapıtların sahibi.

Blogunda bolca kitaplarından alıntılara, tiyatro oyunlarının tanıtımlarına, hayata ve günümüze bakış açısına yer vermekte yazar.

Son zamanlarda ise blogunda bolca paylaştığı bir başka sürpriz var. Vizyona çıkmasına sadece günler kalan senaristi olduğu bir sinema filminden bahsetmekte. Sümela’nın Şifresi…

Uzunca bir zamandır takipçisi olduğumuz Yılmaz bey’in bu filmini de -özellikle fragmanlarının internette yayınlandığı ilk günden beri – heyecanla beklemekteyiz.

Esprisi bol fikir ve değerlendiriş kalemi, yapıtları ile takip edilmesi gereken güzel bir blog…


6 yorum:

  1. Ben sizin bloglarınızı hala çok merak ediyorum. Bunu açıklamanız gerekmez mi? Lütfen yanıt verin, birbirimize güvenmeden blog dostluğunu nasıl kurabiliriz?

    YanıtlaSil
  2. @aysema hanım, bloglarımızın hiçbir önemi yok reklam yaptığımız yönünde kanı uyandırmak ıstemıyoruz. bloglarımızı uzunca bir süre herkesten gizli tutacağız. Bunun daha dogru bir davranış olduğunu düşünüyoruz.

    YanıtlaSil
  3. Reklamla ne ilgisi var? Belki bir süre merak edenler gelir. Ondan sonrası kendine yakın bulmasıyla ilgili. Tüm blog yazarlarını toparlama savıyla başladınız. Bu çabanızı destekledik. Ancak kendinizi saklamanıza bir anlam veremiyorum. Yazdıklarınızı okumamız sizi neden rahatsız ediyor? Anlamakta zorlanıyorum. Reklam yapmak istemiyorsanız lütfen özel olarak bildirin. Cidden çok merak ediyorum. Ve kimlerle birlikteyiz bilmek istiyorum.

    YanıtlaSil
  4. Daha önce geldim ama yorum yazamamıştım.Güzel bir blogmuş.Tanıtım için teşekkür ederim:)

    YanıtlaSil
  5. @aysema hanım, daha yolun basındayken bile, hatta anketimizde bile adam kayırma ile suçlandık. kararımıza saygı göstermenizi bekliyoruz.

    özellikle son günlerde sizinde blogdan tanıyıp saygı duydugunuz kişinin aslıdna büyük bir oyun tezgahladıgına sahıt olduk. elbette ki kimler olduğumuzu merak ediyorsunuz ama böyle bir kararımız yok bloglarımızla degıl bu hareketımızle gündemde olmak istiyoruz, anlayışınız iin teşekkürler...

    YanıtlaSil

Fikirleriniz bizim için değerlidir...